Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano eshte ne detyre dhe s’ka dhene dorëheqje

Kështu është shprehur zyrtarisht, zëdhënësi i Policisë së Shtetit i cili përgënjeshton në këtë mënyrë lajmet e publikuara në media për dorëheqjen e Gledis Nanos.