Serisht jane shfaqur vatrat e zjarrit ne qarkun e Shkodres. Nje denoncim sapo ka ardhur ne redaksine e eetimes.

Behet fjale per nje vater zjarri ne zonen e Melgushes ne Bashkine Vau i Dejes. Banoret kerkojne nderhyrjen e forcave zjarrefikse pasi temperatirat ekstreme dhe zona e pyllezuar rrezikon perhapjen e flakeve.