I revoltuar nga ngjarja e rëndë, Hoxha shkruan në Facebook, se ashtu sikur se tashmë është bërë e udhës, autorët zhduken pa lënë gjurmë, ndërsa thotë se emrat e viktimave nuk janë identifikuar ende nga policia, gjë që sipas tij tregon pamundësinë e policisë për të zbardhur ngjarjen në kohë.

“Policia leshon njoftim për te “sqaruar” dhe “qetesuar” publikun,… Ndersa tre autoret sipas zakonit jane zhdukur pa lene gjurme(Cilet jane?! Nuk e dime) duke i hapur pak pune edhe sherbimit zjarrfikes te Fierit…

Sezoni veror vazhdon….Kujdes nga spiunet…“ shkruan Hoxha në Facebook.