Eksperti i qeverisjes vendore Fatlum Nurja ne nje postim ne rrjetet sociale ka kritikuar Bashkine Shkoder per situaten ku eshte futur menaxhimi i pastrimit te mbetjeve urbane.

Ne Gusht ne Shkoder kam pa me shume turiste se shkodran… dhe kjo eshte nje gje shume e mire per ekonomine e qytetit.Cfar mund te thone turistet per gjendjen ne qytet ne lidhje me plehrat? A do duan te kthehen me ne Shkoder ata? Cfar mund ti thone miqve te tyre? A do e rekomandojne ata shkodren? Si ka mundesi qe pasi mbarion nje kontrate fillohen negociatat per kontraten tjeter dhe meqe nuk meresh vesh nuk behet pastrimi.ABC-ja e menxhimit eshte qe pa mbaruar nje kontrate duhet te jete e lidhur kontrata tjeter qe fillon ate dite qe mbarion e para- shkruan eksperti Fatlum Nurja