situata e krijiuar nga mungesa e menaxhimit te mbetjeve urbane ne Shkoder ka sjelle reagime te shumta, jo vetem te qytetareve por edhe drejtuesve te institucioneve.

Ne nje postim ne rrjetet sociale ka reaguar edhe anetarja e keshillit bashkiak Diana Ndreu

Kjo është pamja që të ofron qyteti i Shkodrës nga e hëna e deri në këto momente. Një situatë e papranueshme për të gjithë ne banorët e qytetit, si dhe për mijëra turistë që kanë vendosur të vizitojnë Shkodrën në këto ditë të nxehta vere. Pse ??????

Dhe deri kur do të vazhdojë kjo situatë e papranueshme dhe njëkohësisht edhe shumë e rrezikshme, për shëndetin e popullatës.