Kryeministri Edi Rama ndau sot pamje nga bajpasi i Shkodrës.

“Pasdite të mbarë nga bajpasi i Shkodrës” shkruan Rama në një postim në rrjetet sociale.

Bajpasi i Shkodrës nis në hyrje të qytetit dhe përfundon në dalje të tij duke u lidhur me segmentin Shkodër-Hani i Hotit.

Ky segment shërben për përdoruesit e rrugës të cilët kanë destinacion Doganën e Hanit të Hotit si dhe të gjithë rrethinave të Malësisë së Madhe, duke evituar në këtë mënyrë hyrjen në brendësi të qytetit të Shkodrës.