Virozat e stinës kanë mbërthyer dhe pacientët e vegjël të pediatrisë, ku tre muajt e fundit janë kuruar 69 raste në pediatrinë infektive.


Nën kujdesin e veçantë të mjekëve dhe infermierëve të ekipit të pediatrisë, ku ndër to dhe Dr.Manjola Shpori , janë realizuar 727 terapi ditore, nga ku rastet më kritike janë ndjekur në reanimacionin e këtij shërbimi.

shëndetpërtëgjithë

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspitalirajonalshkoder22%2Fposts%2Fpfbid0xyUsUsNJf7Ro13P5sTYFuQbr3gumXhdCYt8U9RYVCmURisdDxRATgtGA92L3E3bvl&show_text=true&width=500