Aktori dhe shkrimtari i njohur Çun Lajçi ka bërë me dije se ka humbur dëgjimin në njërin vesh. Përmes një postimi në rrjetet sociale artisti lajmëron po ashtu se dhe veshi tjetër i funksionon 30% Mes rreshtash ai thekson se do i mbetët peng që sdo ta dëgjojë zanin e lahutës.

Spo ankohem. Veç nese mshurdhohen do tme mbetët peng që s’do ta ndëgjoj zanin e lahutës e sdo tmundem me knua ma, shkruan ndër të tjera Çun Lajçi.

Për tjetër shnosh Nëse se kthej kryet kur tme thirrni nrrugë. Mos u hatroni. Se kam nga mendjemadhësia. Do trri me klysh. E trisht, shkruan aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi.