27 persona jane proceduar ne gjendje te lire per protesten e zhvilluar nje dite me pare ne qytetin e Shkodres. Nga kryebashkiakja Ademi se bashku me bashkeshortin, punonjes te policise bashkiake, qytetare te thjeshte, por edhe punonjes te sherbimit zjarrfikes kane rene ne siten e efektiveve te policise dhe hetuesve duke i proceduar ato.

eetimes ka siguaruar emrat e plote te personave te cilet jane proceduar nga ana e Policise se Shkodres, nderkohe qe jane mbi 15 persona te cilet jane shoqeruar nga ana e policise dhe jane marre ne pyetje por jane lene te lire pasi jane te mitur