Pas thirrrjeve publike të ndërkombëtarëve, KED mblidhet sot në 13.30 për shqyrtimin e kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese

Ky vendim i KED, e cila nga ana e saj u zgjodh përmes shortit të hedhur në presidencë në datën 4 Dhjetor, vjen pas thirrjeve të bëra publike nga ana e ambasadorëve Yuri Kim dhe Luigi Soreca të bëra më herët gjatë ditës