Gjykata e Lezhës i heq masën e “arrestit të shtëpisë” ish deputetit të PS Arben Ndoka. Siç bën të ditur gazetarja Glidona Daci ky vendim vjen ndërkohë që më herët procesi ndaj tij lidhur me a.kuzat për tjetërsimin e pronave u veçua dhe u dërgua nga Gjykata e Posaçme në Lezhë

Arben Ndoka sipas gjykatës së Lezhës do hetohet me masë sigurie “detyrim paraqitje” Ndërkohë në Gjykatën e Posaçme vazhdon pjesa tjetër e grupit mes tyre dhe Xhevi Ndoka vëllai ish deputetit

Arben Ndoka dhe 12 persona të tjerë u akuzuan për tjetërsim pronash në Lezhë