Ministrja e Arsimit Evis Kushi ishte sot ne Shkoder nga ku deklaroi se ne kete qytet ka numer minismal nxenesish te infektuar me Covid

Megjithate sipas saj nuk duhet ulur vigjilenca. Ndersa sa i takon arsimit te larte ekspertet mendojne se universitetet dhe konviktet jane vatra infeksioni. Dinamika e kesaj situate eshte e tille qe te merren vendime ne ditet e fundit. tha Kushi. eetimestv.com