Ne Oden e Rozafes gjeni shkrepjet e Valbones

Valbona Quku Lisha eshte shkodrania e apasionuar pas udhetimeve , historise , natyres dhe fotografise. Ne rrjetet sociale ajo na ka bere pjese e ekspolorimeve te saj permes shkrepjeve duke fiksuar detaje, vende , personazhe .

Oda e artistes Rozafa Shpuza behet mikpritese e ekspozites personale te Valbones e cila fton miq dashmires dhe qytetare te premten ne oren 18:00 Me maska me vete e me deshiren per nje udhetim ne fotografi, jeni te mirepritur. eetimestv.com