Momentet kur njerëzit shfaqin anën më të mirë të tyre janë pak të rralla. Por gjeste që shfaqin natyrën njerëzore transmetojnë pozitivitet dhe nxisin shpresë për ngjarje edhe më të mira mes nesh

I tillë është veprimi i një shqiptari nga Shkodra i cili është rritur në jetimore. Edhe pse ka patur një jetë të vështirë ai ka vijuar të mos heqë dorë nga humanizmi dhe ndershmëria.

Ai ka shkruar në redaksinë e JOQ Albania dhe tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa nuk ka vonuar të kontaktojë pronarin e saj duke e njoftuar

Qytetari tregon se në portofol ndodhej edhe mjeti i identifikimit të personit. Mesazhi për JOQ Albania Sapo gjeta i portofol ne shkoder dhe komonikova me zotnin dhe po ja dergoj sepse mund te jen dhe fukara. Kishte 9600 mi lek te vjetra dhe karte njoftimit dhe patent. Jam jetim nga shkodra qe jam rritur ne jetimore