Pamje skandaloze janë fiksuar nga kamera e Fax News në ambjentet e jashtme të selisë së Kuvendit të Shqipërisë ku pas diskutimeve në pritje të votimit për ndryshimet në Kodin Panel, deputetët kanë dalë nga salla, ndërsa janë grumbulluar në oborrin e jashtëm.

Teksa kur u futën në sallë aty mbajtën radhën, u dezinfektuan dhe matën temperaturën secili, pas punimeve ata kanë dalë në grupe, pa ruajtur distancat fizike.

Teksa sot pritet ashpërsimi i ndëshkimeve pë rata që nuk respektojnë distancimin social dhe fizik, ata që po e firmosin këtë ligj nuk e zbatojnë as para vendimin e me shumë gjasë as pas tij nuk do tabëjnë.