Tabloidi britanik Daily Mail, ka publikuar foton e disa përdoruesve të Instagramit që e teprojnë me photoshop in

Këtij spektri nuk i ka munguar dhe këngëtarja e njohur Enca Haxhia. Në foton e publikuar shikohet Enca, në dy pamje paralele

Në njërën shihet e veshur me një fustan ngjyrë vishnjë dhe duket tepër e bëshme. Ndërsa nga krahu tjetër shihet po me të njëjtën fustan, por me linja thuajse perfekte