Presidenti i Republikes Ilir Meta mberrin ne Shkoder. Ai do te njihet me situaten dhe masat qe jane marre nga institucionet.

Pas vizitws me Prefektin Cesk Millja, do te takohet me Kryetaren e Bashkise Shkoder Voltana Ademi

Presidenti Ilir Meta mberrin ne Shkoder.Takim ne Prefekture dhe Bashki per situaten e renduar te Koronavirusit ne Shkoder.

Posted by EeTimes.al on Tuesday, April 7, 2020