Po për ne drogaxhinjtë cfarë do të bëhet? Ishte pyetja që një qytetar i kishte shkruar në Facebook kryeministrit Edi Rama.

Kreu i qeverisë dha një përgjigje ironike kur tha se në fillim ai duhet të mësojë të shkruajë, nisur nga fakti që fjala drogaxhinj ishte bërë drogagjinj.

Duke folur për masat kufizuese ndaj COVID-19, Rama iu drejtua me fjalët: Rri në shtëpi dhe mëso abetaren.