Koronavirusi në Shkodër, doktori tregon analizat e mesfushorit të Vllaznisë

Ditët e fundit, për shkak se numri i të prekurve me virusin “Covid-19” është rritur dukshëm edhe në qytetin e Shkodrës, dhe duke qenë se disa të afërm të mesfushorit të spikatur shkodran Ndriçim Shtubina kishin rezultuar pozitiv, mjeku Ilirjan Haxhaja është dashur që ta testojë ditën e mërkurë.

Sulmuesi menjëherë është karantinuar, ndërsa të gjithë prisnin në ankth për përgjigjen e analizave të Shtubinës.

Mirëpo ka qenë vetë doktor Haxhaja, ai i cili ka dhënë mëngjesin e sotëm lajmin e mirë, se analizat kanë dalë me përgjigje negative dhe të gjithë janë qetësuar.

Ja postimi i mëngjesit të sotëm në profilin e mjekut të skuadrës së Vllaznisë, Ilir Haxhaja pas analizave të para të bëra për Ndriçim Shtubinën./vipsport/

21 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.