Pamje shokuese në oborrin e Infektivit, mjekja i bën frymëmarrje artificiale pacientit pasi e zbret nga helikopteri. Pësoi arrest kardiak (VIDEO)

Pamjet e mëposhtme janë regjiastruar tek Spitali Infektiv në Tiranë ndërsa një person shikohet pranë një helikopteri të urgjencës ndërsa është lënë për pak kohë i shtrirë në barrelë.

Nga pamjet duket se pacienti ndodhet në gjendje të rëndë dhe vetëm një mjeke i gjendet pranë.

Kjo e fundit po bën përpjekje për ta mbajtur në jetë dhe i ka bërë për 6 minuta masazh kardiak dhe frymëmarrje artificiale para ambienteve të Infektivit .

Ende nuk dihet se për çfarë rasti bëhet fjalë dhe për rrethanat e kësaj ngjarjeje e cila në dukje përbën një rast jo të zakonshëm pasi është regjistruar në një ambient të hapur.

Mjekja bën përpjekje titanike duke i bërë masazh kardiak dhe frymëmarrje artificiale. Pacienti ka mbërritur me helikopterin e urgjencës ndërsa pas rreth 6 minutave përpjekje nga mjekja është afruar një ambulancë që ka transportuar pacientin.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.