VIDEO/ Ilir Meta e nis ditën me dorën në kushtetutë, kujton ‘betimin e jetës së tij’

Presidenti Ilir Meta e ka filluar ditën e sotme duke kujtuar 24 korrikun e 2017, kur u betua në Kuvend si President i Shqipërisë dhe kur mori detyrën.

Në një video të publikuar sot në Facebook, Meta ka nxjerrë vetëm fragmentin kur thotë ”Betohem”, si dhe shkruan ‘Betimi i jetës sime”

Po ashtu më poshtë ai thotë Për Kushtetutën, për kombin, për Shqipërinë, për Republikën. Edhe pak ditë ndajnë nga manifestimi që ai do të organizojë më dy mars në bulevardin ”Dëshmorët e Kombit” pas përplasjeve të vazhdueshme Presidencë- mazhorancë, herën e fundit për betimin e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Presidenti akuzon mazhorancën për grusht shteti dhe kapje të Gjykatës Kushtetuese ku vetëm disa ditë më parë kallëzoi në SPAK ministren e Drejtësisë Etilda Gjonajn dhe dy titullarë të tjerë të atij institucioni. Po ashtu më parë ai ka kallëzuar kreun e KED, Ardian Dvorani sa i përket procesit të emërimeve në Gjykatën Kushtetuese .

https://web.facebook.com/ilirmetazyrtar/videos/2521294008180667/

9 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 13. Relax, let us do the cleaning for you. Blue Daisy Maids & Cleaning Service of Austin has been cleaning Austin homes, offices, and apartments for years, and we know how to get the job done right. Thank you for your interest in receiving an estimate for service from The MaidsВ®. To be the leading home and office cleaning service in the United States, dedicated to providing high-quality cleaning services at affordable rates. Thank you for your interest in receiving an estimate for service from The MaidsВ®. For reliable office, residential, and commercial cleaning solutions, look no further. You can rely on our outstanding team to satisfy your cleaning needs. We provide excellent services that will make every corner of your property spotless. Our cleaning experts can also organize your belongings and keep your property pristine. Spend your time relaxing with your family or building your business and let us handle the cleaning of your property. https://www.threshold-bd.com/community/profile/mosehargis67387/ Loan Officer Data Analyst Check the below Indeed career pages for the detailed pay ranges for the similar professions to housekeeper here: Laundry Room Cleaning. As dirty clothes, sports jerseys and cleaning rags arrive for their makeover, they leave a lot of filth behind. Molly Maid hasn’t forgotten that your laundry room needs a deep clean too. Learn more about our laundry room cleaning services, and get a few great tips from our cleaning experts. Housekeeper Here you will find some information on how to estimate what a maid service might cost you. You can read this article and then you will have a better idea of what to expect when you decide to hire a maid service for your home cleaning needs. Social Worker Housekeeper Select your desired service: