Ngjarjet e bujshme te 24 oreve te fundit ku 2 gra humben jeten nga dora e bashkeshorteve, kane bere qe deputetja e Shkodres te drejtoje gishtin nga kryeministri Edi Rama si bashkfajtor. Ajo tha se Rama ka qene nje dhu.nues dhe eshte ky shembulli qe jep ne shoqeri