Policia e shtetit ka shperndare njoftimin zyrtar ne lidhje me ngjarjen e redne te regjistruar rreth ores 21 ne Rreshen.

Policia e shtetit ka sqaruar te gjithe ngjarjen dhe sic raportohet gjithcka lidhet me nje konflkt ne familje.