Shkodra ka 84 vr.asje të pazbuluara. Kështu ka deklaruar gazetari Bejdo Malo në “360gradë” nga Artur Zheji në TV Ora.

Ai shprehet se ndërkohë Vlora ka 69 vrasje dhe Elbasani ka 40.

Bejdo Malo: Po ta shikosh Shkodra ka 84 vr..asje të pazbuluara, në këto 10 vitet e fundit, të cilat kanë prodhuar 184 vr..asje të tjera. Elbasani ka 40 dhe Vlora ka 69. Doja që znj. Voltana të kishte folur kur Sandër Lleshaj u bë ministër dhe ditën e dytë shkon e prezanton Valdrin Pjetrin si prefekt. Kur u vr..anë vëllezërit Bilali ai tha janë larje hesa.pesh. Pse nuk folët atëherë ju? Në pesë muaj në atë kohë ishin bërë 20 vr..asje.