Forcat Renea dhe FNSH kane zbarkuar mrbremjen e djeshme ne Shkoder. Operacioni eshte zhvilluar ne oret e vona te nates ne fshatin Bardhaj te njesise administrative Rrethina, ku nga te dhenat paraprake mesohet se jane shoqeruar ne polici dy shtetas.

Operacioni eshte zhvilluar ne kuader te zbardhjes se pengmarrjes se Jak Prenges.

8 eshte numri i personave te cilet jane shpallur ne kerkim nga ku mesohet se pjesa me e madhe jane nga Shkodra.