RENEA ka zhvilluar gjatë natës një operacion në Bardhaj të Shkodrës, ku deri më tani janë shoqëruar dy persona të familjes Doçi të cilët dyshohet se janë vra.sës me pagesë

Operacioni në Shkodër është kryer për kapjen e personave të cilët janë përfshirë në peng.marrjen e Jak Prengës, i cili dyshohet se u .vra dhe më pas u gropos në zonën e Shijakut

Jak Prenga u mor pe.ng rreth dy javë më parë në zonën e Kamzës, dhe dyshohet se u vra në kompleksin e familjes Hajri, si një hak.marrje ndaj të vëllait të tij, që ishte pjesë e një grupi që tregtonte sasi të mëdha ko.kaine Burime bëjnë me dije se nga operacioni është përjashtuar pol.icia lokale e Shkodrës nga frika e një dekospirimi