Kineze po hyne dhe dalin nga Shkodra. Mjekja Epidemiologe: Nuk ka vend per panik

Ndonese Shkodra eshte nje zone kufitare e cila regjistron persona nga kontinenti aziatik qe kane hyre ne kete territor, mjekja epidemiologe Dhurata Hysa thote se nuk ka vend per panik pasi mundesia e depertimit te koronavirus eshte minimale. Kjo pasi pikat kufitare jane tokesore dhe ka kontrolle edhe nga shtetet fqinje .Megjithate ajo sqaron se jane marre te gjitha masat me mjek dhe grupe pune ne piken kufitare te Muriqanit dhe po ashtu jane afishuar broshura informuese. Megjithate ajo pranon se akoma nuk ka mberritur termometri qe verifikon temperaturen nga distanca

Mjekja tha se nuk ka nje databaze te personave nga kina qe jetojne ketu por nje studente qe ka qene atje eshte vetparaqitur per kontroll dhe ka rezultuar negative kjo dhe dukeqene qe ajo eshte kthyer ne shqiperi me pushimet e sezonit te cilat kane perkuar para shfaqjes se virusit.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.