Ish ministri i Bujqësisë, Panariti jep alarmin: Bebet mund të jenë në rrezik, AKU të nisë menjëherë bllokimet

Ish-ministri i Bujqësisë Edmond Panariti ka ngritur shqetësimin se qumështi për bebe (formula) mund të jetë një kërcënim për jetën e foshnjave dhe bebeve në Shqipëri. Alarmi është vënë pas vdekjes së 2 foshnjave 5 muajshë në Berat pak ditë më parë, ndërsa nëna u shpreh se kishte dyshime se të vegjlit e saj u helmuan nga qumështi formulë që u dha. Panariti ka kërkuar bllokimin e menjëhershëm nga AKU të firmës që shet këtë produkt si dhe analizimin e të gjitha markave që janë në treg.

Postimi i plotë Foshnjet dhe femijet mund te jene ne rrezik! Duhet vepruar me shpejtësi AKU duhet të bllokojë urgjentisht te gjithë sasine e qumeshtit pluhur ( formula per bebe) i cili me shumë mundesi u mori jeten dy foshnjeve ne Berat. Menjehere dhe tani! Drejtori i AKU-se, te dale ne konference per shtyp per te bere publike masat e bllokimit te produktit dhe te urdheroje terheqjen nga tregu te gjithë sasise se qumeshtit per bebe nga firma qe e ka prodhuar. Tu behet thirrje te gjitha familjeve që mund te kene perfituar nga shperndarja e ketij qumeshti që ta dorezojne ate te autoritetet. Te pritet perfundimi i analizave komplekse kimike dhe bakteriologjike per kete ngarkesë

Qindra foshnje mund të jene ne rrezik! Te filloje nje kontroll masiv analitik i qumeshtit formule per femije ne tregjet tona.. Nuk eshte shaka!
Shikoni studimin e nje viti me pare te kryer ne Amerike per ushqimet e femijeve. Rreziku eshte real.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.