Make-up artistja më e mirë tregon se sekreti i vërtetë i pamjes perfekte nuk gjendet tek grimi

Bobbi Brown, një nga make-up artistet më të mira amerikane, përmes dy fotove të vetes ka zbuluar se sekreti i vërtetë nuk qëndron tek grimi, por tek drita.

“Kjo nuk është foto para dhe pas. Janë shkrepur në të njëjtën ditë dhe janë me të njëjtin make-up. Ai që e bën diferencën është ndriçimi. Shumica e njerëzve nuk i postojnë fotografitë kur nuk mendojnë që duken mirë. Unë kam bërë paqe me ballin, por gjithsesi jam e lumtur kur ndriçimi i zbut ca gjëra”, shkruan Bobbi përkrah fotove të saj, ku tek e dyta, nën efektin e ndriçimit rrudhat duken më pak.

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.