Princeshë Diana ka frymëzuar gjithmonë dhe vazhdon të frymzojë me stilin e saj, trendy që Diana promovoi në vitet ’80 duket se do të bëjë bujë edhe në vitin 2020, si një nga trendet më të preferuara.

Këmisha në formë kurore me jakë të veçantë duket se do zër vend në garderobën e shumë vajzave duke i bërë kombinimet e tyre më me stil.

Këmisha stil nuk ka rëndësi me çfarë vishet ajo do të përshtatet shumë mirë edhe me pantollona edhe me fund, duke iu dhënë një pamje më stil.