Sali Berisha: Midis malinjitetit të Ramës dhe moskokëçarjes së Fatos Nanos për këtë vend 1000 herë më e dëmshmë është vesi dhe hajnia e Edi Ramës se Fatos Nanos. Ai tha dorëheqjen nga partia dhe si kryeministër.

I bëri gjëmën vendit me Ramën. Nëse ka një gjë që gjithë jetën e tij duhet t’i kërkojë falje shqiptarëve është njeriu që lanë prapa.