Ura që nuk lidh! Në Shkodër ura e Telit del jashtë funksionit

Në fshatin Drisht të Njësisë Administrative Postribë në Shkodër, ura që lidh këtë fshat me fshatrat e tjera ka dalë nga funksioni si pasojë e thyerjes dhe kalbjes së dërrasave. Ura në fjalë quhet Ura e Telit.

Për këtë urë mund te themi se e ka humbur funksionin e vet, atë të lidhjes pasi rrezikon vertetë jetën e banorëve. Një rrezikshmëri tjetër është edhe ajo e fëmijëvë pasi janë të grup-moshave të ndryshme dhe u duhet të kalojnë cdo ditë për te shkuar në shkollë. Ata thonë për televizionin A2CNN Kemi shumë frikë kur kalojmë këtë urë. Është shumë e rrezikshme, sidomos në dimër, thonë fëmijët.

Televizioni në fjalë u mundua të kontaktojë edhe me autoritetet lokale për problematikën e urës por ata nuk pranuan te pronincohen dhe duke mos dhënë asnje premtim apo afat për zgjidhjen e problemit.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.