Jennifer Aniston dhe Brad Pitt, në ndarjen e çmimee SAG, u panë shumë të afërt dhe shumë të qeshur me njëri tjetrin, saqë shumë zëra thonë se ata po ribashkohen.

Kur Pitt mori çmim për performancën e tij të shkëlqyer në filmin Once Upon a Time in Hollyeood, Aniston ishte kapur nga kamera duke buzëqeshur dhe duartrokitur.