‘Urraa po bie shi!’, në Australi ndodh mrekullia, fermeri brohoret nga gëzimi (VIDEO)

Shiu është diçka hyjnore për Australinë në këto ditë të zeza për ta.

Pas zjarreve të shumta që nuk po shuhen edhe pas përpjekjeve të shumta të zjarrfikësve, tashmë pritet vetëm një shenjë më e madhe se sa fuqia njerëzore.

Një video ka qarkulluar në rrjete sociale, ku fermeri australian brohoret me të madhe “Urraaa, po bie shi!”.

Ai ka dalë jashtë dhe po shijon shiun që bie vrullshëm.

“Urra po plagem!”, thotë ai duke mbajtur telefonin dhe duke u lagur në të njëjtën kohë.

Kujtojmë që rreth 1 miliard gjallesa janë djegur për së gjalli në Australi, kanë ndërruar jetë 24 persona ndër ta banorë dhe zjarrfikës.

E gjithë bota është solidarizuar me gjendjen e Australisë, duke ndihmuar financiarisht që vendi të kalojë këtë periudhë me pasoja katastrofike.

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.