Shtëllunga tymi dhe zjarr masiv, momenti kur shpërthen në flakë fabrika e babait të kryebashkiakut socialist

BalkanWeb siguron videon e shpërthimit të dhe përfshirjes nga flakët të fabrikës së babait të Redjan Kralit, Gjergji Krali.

Gazetari Kelmend Baçi raporton se zjarrfikësit prej disa minutash janë në luftë me flakët, dhe po vijnë përforcime dhe nga Durrësi, Tirana apo Lushnja. Po ashtu ai bën me dije se kjo është hera e dytë që kjo fabrikë përfshihet nga flakët.

Mësohet se në fabrikë punonin 400 punëtorë por askush nuk ishte në momentin e ngjarjes përveç rojes i cili njoftoi më pas pronarët. Po ashtu dhe Policia ka dalë në deklaratë zyrtare duke dhënë versionin e saj.

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.