“Sot familja pati një debat shumë konstruktiv për të ardhmen e nippit tim dhe familjes së tij.

Gjithe familja dhe unë e mbështesim dëshirën e tyre për të krijuar një jetë të re si një familje e re. Edhe pse do donim t`i kishim mbretërore me kohë të plotë, respektojmë dëshirën e tyre për të bërë një jetë të pavarur, duke mbetur një pjesë me vlerë e familjes sonë.

Harry dhe Meghan kanë qenë të qartë duke thënë se nuk do përdorin fondet publike për jetën e tyre të re” shkruhet ndër të tjera bnë deklaratë e mbretëreshës, pas mbledhjes familjare që u bë sot për të vendosur rreth të ardhmes së Harryt dhe Meghan që shprehën dëshirën për të bërë një jetë të thjeshtë mes Kanadasë dhe Anglisë e për të mos qenë më mbretërore.