Me vjen keq qe 14 Janari eshte politizuar. Per 30 vite ndryshimet jane te vogla. Shqiperia nuk ka ecur me hapa vigane.

Keti Koci ishte studente ne Shkoder dhe rrefeu 30 vite pas ngjarjes, emocionet por edhe friken e asaj te diele te mesjanarit.