Kryeministri Edi Rama deklaron se paketa anti KÇK po konsulohet me SHBA e BE dhe së shpejti do të kthehet në bazë ligjore.

Nisma e paketës ligjore po kolaodohet dhe me partnerët BE e SHBA dhe në ditët në vijim do e kthejmë në një bazë ligjore për të ndërmarrë ofensivën më shembullore ndaj krimit të oërganizuar duke zhvilluar një aktivitet agresiv në terren të policisë së shtetit ndaj të gjithë atyre që janë dënuar, janë akuzuar por i kanë shpëtuar dënimit si rezultat i KÇK

Deklarata e kryeministrit Rama u bë gjatë fjalës së tij në ceremoninë e përurimit të ambienteve të reja të RENEA.

Rama nënvizoi ka ardhur koha të provojnë se pasuria e tyre nuk buron nga krimi ose përndryshe të dorëzojnë pasurinë e tyre.

Paralelisht me ta do të bëjmë të mundur vendosjen pas shpatullave pas murit të cdo anëtarëi të KCK që do të marrë vendime në kundërshtim me ligjin