Me 114 vota per Kristian Shkrelin, dhe 3 vota per Elvis Precin dhe 1 vot absetenim ka përfunduar edhe procesi i zgjedhjeve per kryetar te PS ne Vau Dejes.

I deleguari i kryesise Alfred Peza i pranishem ne kete proces ka folur per zgjedhjet ne PS duke deklaruar se gjithkcka ka qene transparente dhe demokratike nderkohe qe PS eshte gati per nje mandat te trete ne 2021 u shpreh Peza

Procesi i zgjedhjeve ne PS Vau Dejes, nuk ka shenuar asnje incident nderkohe qe gjithcka eshte zhvulluar sipas statutit te kesaj force politike. Me 29 Shkurt, PS do te zhvilloje kongresin e kesaj force politike.