Kryeministri Edi Rama dje ka qenë në Laç, ku së bashku me disa minsitra të kabintietit të tij dhe ministrin turk, kanë vizituar tokën ku do ndërtohen 500 banesat e tjera, si pjesë e projektit të rindertimit pas tëmretit.

Si Edi Rama dhe ministrat pas vizitës kanë publikuar foto nga takimi, ku kanë treguar se çfarë do të ndodhë në Laç.

Por një foto e publikuar nga ministrja Elva Margariti ka marrë vëmendje të veçantë dhe ka ngritur teori konspirative në media.

Në atë foto shfaqet, Rama, Margariti dhe delegacioni që e ndjekin nga pas. Detaji është tek dora e majtë e Ramës, në të cilën krijohet një iluzion optik sikur është kapur përdore me një person tjetër.

Ndaj dhe Respubica duke publikuar këtë foto shkruan, Kryeministri ecën dorë për dore. Rregullore e brendshme apo simbol masonësh?