Erkand Qerimaj emri i madh i shtanges dhe Izmir Smajlaj atleti kampion kane dale ne nje foto me duar te shternguara dhe me buzeqeshje premtuese.
Fotoja eshte publikuar nga Erkand Qerimaj i cili shkruan
Izmir Smajli Uroj qe kete vit ti thyejme Rrekordet tona me te mira si vitin qe kaloi

L'immagine può contenere: 2 persone, persone che sorridono, persone in piedi