Një zjarr ka rënë zyrat shtetëtore, pranë njësisë bashkiake nr.9 në Tiranë. Abc News ka siguaruar pamje nga vendi ku ka rënë zjarri.
Shihen ende shtullungat e zeza të tymit që dalin nga dritarja.
Në vendin e ngjarjes kanë shkuar 10 punonjës dhe 3 automjete zjarrfikëse. Dyshohet se zjarri është shkaktuar nga një ngrohëse.

Pamjet nga Bulevardi Zogu i Parë ku ndodhen njësia bashkiake nr. 8, nr.9 dhe disa institucione të tjera shtetërore. /abcnews.al