Kryeministri Edi Rama u pyet nga drejtuesit e emisionit “Java”, në TVSH, për mesazhet që i kanë mbërritur në telefon dhe që e kanë tronditur, apo që i kanë prishur gjumin.

Kësaj pyetje Rama iu përgjigj se “Kam marrë aq shumë mesazhe në telefon, sa janë ndikim i drejtpërdrejtë në pagjumësinë time, sepse unë e kam këtë që dua t’iu përgjigjem të gjithëve. Nuk mund të them një”

Më tej, kreu i qeverisë u pyet dhe për kërcënimet që i janë bërë shkrimtarit Agron Tufa, duke edetyruar të lërë Shqipërinë, së bashku me familjen.

“Nuk e di rastin, por besoj se në cdo vend ka të cmendur, njerëz që mund të bëjnë kërcënime në telefona, por kjo nuk mund të përbëjë asnjë arsye për ta cuajtur Agronin poet. Thelbi i pyetjes është që unë konsideroj që lufta nuk mund të shihet me sytë e politikës dje dhe as me sytë e politikës sot. Pra, ata që më bënë tradhtarë pse nderova figurën e Mit’hat Frashërit, gabojnë” deklaroi kryeministri.