Në çadra të sajuara me plastams dhe kallamishte, banorët e prekur nga tërmeti presin që nga momenti në moment ti marrë era me vete.

Në një video të publikuar nga JOQ, shihet se si një qytetarër ka filmuar kushtet e mjerueshme të qytetarëve të prekur nga tërmeti, ndër që furtuna ka mbërthyer të gjithë Shqipërinë.

Të mbetur pa mbështetje dhe pa strehë, ata do ti bëjnë ballë erës së furishme vetëm me rrobat e trupit dhe me çadrën prej plastmasi që mezi qëndron në këmbë. Personi në fjalë nuk bën me dije se në cilën zonë është xhiruar videoja.