Bota e Formula 1 nuk e ka harruar Michael Schumacher dhe në ditën e ditëlindjes së tij të 51-të, Ferrari ishte i pari që kujtoi kampionin gjerman. Skuderia ku ai kaloi një pjesë të madhe të karrierës e uroi gjermanin,

“Gëzuar Ditëlindjen Michael” nga thellësia e zemrës që është imituar nga shumë të apasionuar dhe pas garave të shpejtësisë, të uroj Schumi, ishte dedikimi i Ferrarit.

Aktualisht, Schumacher ka 15 persona të stafit mjekësor nën mbikëqyrje të tij, dhe ata i qëndrojnë pranë në 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë.