Eko Mendje, se bashku me Kllounin Erind, nuk e kane ndalur traditen edhe kete vit duke festuar me femijet ne pediatrine e spitalit te Shkodres.

Pas nderrimit te viteve ato kane shperndare dhurata per femijet te cilet i kane kaluar keto dite festive ne pediatrine e spitalit te Shkodres.

Sonte ishim me babagjysin elfin dhe aktivistet tek pediatria e spitalit Shkoder, per t’i bere surprize femijeve te vegjel qe kalojne naten e vitit te ri ne spital.

Shpresojme qe femijet te behen sa ma pare mire dhe te gezojne afer pemes se zbukuruar qe kane ne shtepi! ❤️

Pergezojme stafin e spitalit per bashkepunimin dhe gadishmerine! ❤️

Image may contain: 21 people, people smiling, indoor
Image may contain: 3 people, people smiling
Image may contain: 3 people, people standing and indoor
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing
Image may contain: 19 people, people smiling, indoor
Image may contain: 10 people, people smiling, indoor
Image may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: 3 people, people standing and indoor
Image may contain: 1 person, sitting, child and indoor