Erdhi furnizimi i ri i fundvitit

Të rrije me orë të tëra në rradhë për ca br..kë na dukej krejtësisht normale…, një foto album i përgatitur nga faqja Naishtedikur.info për të gjithë ndjekësit e saj, momente dhe fragmente nga jeta para vitit 1990. Nëse keni kujtime fotografike dhe doni ti publikoni na i dërgoni me mesazh në faqe dhe ato do të publikohen me emrin tuaj. Faleminderit

Libri eshte Historia e PPSH. Ajo ka pas ket ngjyre

Vagon treni, viti 1969 (vagon kinez të cilët mbanin rreth 125 pasagjerë ulur Foto nga filmi Përse bie kjo daulle – Kozma Borova

O ushtar me kapele…
Merr bilet-dalje për ditë djele

Ju kujtohet ky violinisti i vogël , talent i asaj kohe, Tedi Papavrami

groshë kemi sot

Tani eshte formule e re.
Kush peshtyn me shume.

limonatë, bozë apo akullore

edhe ne kemi pasur një Zorro në lagje

Kishte lezet tani ta japin kafen ne dore

Metrazhe në qytetin e Kukësit

pune e forte dhe njerzit te forte dikur

Kjo foto eshte bere ne Kukes te vjeter..

Krutanet , pazari i Krujes

Puna me dru,ora më e rëndësishme e mësimit.

Ta bejme fshatin si qytetin …

Para viteve 90 kur jepej ndonje cift qe puthej ne tv … kishim turp

Kombinati punonte ditë e natë me tre turne 

Të gjitha të mbajtura në linj kurse kto të sotshmet

Na ishte dikur… e çonim tavën në furr

Të rrije me orë të tëra në rradhë për ca br..kë na dukej krejtësisht normale…

Ky material u përgatit nga E. Troplini për faqen Naishtedikur.info, materiali mund të kopjohet dhe meret duke cituar burimin dhe autorin, faleminderit/Naishtedikur.info

533 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 12. リアル ドール 通販 sexdollrealisticのセックス人形であなたの最高の時間を楽しんでくださいベッドであなたのセックス洞察を改善するために現実的なセックス人形選択的なセックス人形であなたの共犯者を驚かせてくださいセックス人形は米国と他の国で合法です

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. sex games for kids
 2. 2compunction

Leave a Reply

Your email address will not be published.