E RENDE / Femija 1 vjec gjendet i aksidentuar prane Ures se Bardhajve

Një fëmijë i moshës 1 vjeç e gjysëm është dërguar në gjendje koma në spitalin e Shkodrës.

Femija është gjetur i aksidentuar në afersi të urës sëBardhajve të njësisë Rrethina. Ende nuk dihet se kush janë prinderit e fëmijës apo të afërmit.

Drejtuesi i një mjeti tip Benz e ka dërguar në spital duke thënë se fëmijën e ka parë në rrugë të aksidentuar dhe në gjendje të rëndë.

Spitali nuk e di identitetin e fëmijës dhe as kush janë prindërit. Ndërkohë është njoftuar edhe policia e Shkodrës për ngjarjen.

Spitali kërkon që të gjendet identiteti i prindërve. Gjendja e fëmijës është e rëndë.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.