Miratohet aministia, kush do të lërë qelinë për festa

Qeveria miratoi në mbledhjen e sotme projektligjin për amnistinë që do duhet të kalojë në parlament për tu zbatuar.

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj tha se kemi patur në fokus gratë dhe të miturit e dënuar.

Kësisoj nga aministia do të përfitojnë gjysma e grave të dënuara. Ajo tha se aktualisht janë në burg 56 gra, dhe gjysma e tyre do të dalin pas miratimit të ligjit.

Po kështu 28 gra te tjera që mbeten në qeli do përfitojnë ulje dënimi.

Sakaq pritet të lirohen edhe 4 të dënuar të mitur, dhe dy të tjere perfitojne ulje dënimi.

Nga burrat e dënuar do të përfitojnë ata që janë të dënuar me 2 vjet burg e poshtë.

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. You’ve written terrific content on this Data Mining topic, which goes to show how knowledgable you are on this subject. I happen to cover the same topic on my personal blog xrank.cyou and would appreciate some feedback. Thank you and keep posting good stuff!

Leave a Reply

Your email address will not be published.