Në Facebookun e kreut të qeverisë po transmetohet tashmë një video live, ku ministrat nuk janë më gju më gju me popullin, por janë tavolinë më tavolinë pranë tyre, duke ngrënë dhe duke pirë.

Në çdo tavolinë, ku gjenden banorët e prekur nga tërmeti ka nga një ministër, që çukit në pjatë, edhe pse na e do mendja se asnjë prej gatimeve nuk i përket sërës së tyre.

Mes tavolinave shohim dhe ministrin e Turizmit Blendi Klosi, përballë të cilit qendron Ardi Daullxhiu, i cili thotë se në Bashkinë e Durrësit nuk i dëgjon askush.

Blendi Klosi: Fol me ata të Bashkisë së Durrësit

Ardi Daullxhiu: O nuk na e var njeri o vëlla, kemi shkuar dhe s’na dëgjojnë

Klosi: Do bëjmë diçka për mobilimin